Glöm inte! vi erbjuder GRATIS upphämtning och leverans av ditt fordon inom hela Helsingborg

Om oss på Mardinsson AB

Varmt välkommen in till oss på Mardinsson AB Bilskadecenter i Helsingborg. Hos oss kan du förvänta dig ett personligt bemötande och professionell service. 

Våra värderingar

För oss är det viktigt att kunden känner sig både nöjd och trygg med att lämna in sin bil hos oss. Därför jobbar vi hårt med att vara transparenta, professionella och trevliga. Vi anser att detta är receptet för bra kundrelationer och det är på denna princip vi vill bygga vår verksamhet. 

Vi vill kunna leverera kvalitet i alla de tjänster vi utför.  Därför använder vi oss endast av väl prövade produkter och metoder för att kunna säkerställa ett bra resultat. 

Hos oss finns det inga dolda utgifter då vi alltid beräknar ett pris på arbetet och får det godkänt av kunden innan vi sätter igång med vårt jobb.

Varumärken vi jobbar med

Kvalitetsgaranti

Syrox tillverkas i Europa med modern och tillförlitlig europeisk teknik utvecklad av Axalta Coating Systems, en ledande global leverantör av våt och pulverfärger.

Det som gör Syrox speciellt utöver dess kompletta och kompakta utformning är det omfattande och imponerande kulörutbudet. Syrox är ett varumärke som tillhör Axalta Coating Systems, vilket innebär över 150 års erfarenhet av lackering, inklusive teknik för snabb och precis kulörmatchning.

Det breda utbudet av kulörverktyg som Syrox-användare har tillgång till är framtaget för att hjälpa användare att hitta rätt kulör på en gång. Användarna har snabb tillgång till de senaste kulörkombinationerna på nätet via Colour Search, en databas som innehåller över 70 000 kulörkombinationer.

ACQUIRE COLOR COMPACT​

Acquire Color Compact är Syrox mest avancerade kulörverktyg. Med step-by-step instruktioner på den stora Hi-Res-skärmen är den enkel att använda med alla dess funktioner. Den har den senaste LED-tekniken, 3-vinkelmätning och mäter både solida och effektkulörer vilket möjliggör snabb receptmatchning.

Anslut direkt till fler än 200 000 uppdaterade recept för att få den mest exakta matchningen, varje gång. Acquire Color Compact förvandlar de korrekta kulöravläsningarna till den bästa och mest exakta kulörmatchningen

Vad tycker våra kunder om oss?

Per Winberg
Per Winberg
2023-07-13
Så proffsigt, duktig och antagligen den bästa i Helsingborg. Vänlig och bra pris. Högsta betyg. ❤️👍
Adnan Kahwi
Adnan Kahwi
2023-06-15
Tack för din service,du gjorde ett fantastiskt jobb,min bil blev som ny igen, jag trodde inte mina ögon att jag kommer se min bil som ny igen, jag mycket tacksam för din service.
Omar Makie
Omar Makie
2023-06-09
Mycket bra jobb. Extremt nöjd
Caesar Ahlborn
Caesar Ahlborn
2023-05-05
Ännu ett besök hos Mardinsson! Även denna gång ett fantastiskt trevligt bemötande och mycket proffessionellt utfört arbete. Rekommenderas varmt!
Peter Forssman
Peter Forssman
2023-05-01
Det gick snabbt och enkelt att få tid för att åtgärda parkeringsskadan på dörren. Resultatet blev utmärkt och skadan på fälgen fixades dessutom som en extra bonus till låg kostnad! Kan absolut rekommendera Mardinssons Bilskadecenter!
Alex
Alex
2023-04-17
Lämnade in en helt ny olackerad front för lackering samt montering, Blev väldigt nöjd med lackeringen & monteringen samt att det gick väldigt snabbt! Kan vara värt att tillägga att ägaren var väldigt professionell, trevlig och har väldigt rimliga priser! Kan starkt rekommendera Mardinsson bilskadecenter!
Philip Waernberg
Philip Waernberg
2023-03-12
Riktigt bra arbete, jag blev förvånad hur bra resultatet blev. Ser ut som en helt ny dörr efter jobbet, och lacken är identisk med resten av bilen, samma färg. Det är omöjligt att se att det varit en parkeringsskada på dörren. Dessutom jobbade han effektivt så jag kunde ha bilen snabbt igen! Rekommenderar!
Kabbe-
Kabbe-
2023-02-13
Väldigt nöjd med lackeringen, väldigt professionell lackerare, mycket bra service, bra pris!
Fabbe K
Fabbe K
2023-01-14
Mycket proffsigt och bra gjort. Väldigt noggrann och bilen blev bättre än från fabrik! Rekommenderar starkt och jag skulle lätt gått hit igen! Mvh Fabian

Se hur vi har det på jobbet!

Här kan ni se en samling av bilder på Mardinsson AB Bilskadecenter i Helsingborg. För att se fler bilder och filmer på hur vi jobbar så kan ni följa oss på våra sociala medier.